oudijzerboer Menko – Alphen aan de Rijn

weer een nieuwe aanmelding op onze site oudijzerboer.nl

in de regio Alphen aan de Rijn

heeft zich aangemeld als oudijzer inzamelaar Men-Ko

oudijzerboer Men-Ko haalt alle oud ijzer en metalen bij u op aan huis

alle oudijzer wordt afgehaald na uw belletje 06-48 97 86 77

email : men-ko@kpnmail.nl

 

oudijzerboer-menko-alphen aan de rijn

oudijzerboer-menko-alphen aan de rijn

producten die deze oudijzerboer actief oudijzer ophaalt
CV-ketels – wasmachines – auto’s – fietsen – brommers – wasdrogers – CV-radiatoren – kachels – gaskachels – oliekachels – kolenkachels – keukenkachels – gasfornuizen – zonweringen – rolluiken -oude pannen – ijzeren luxaflex – stalen buro’s – stalen tafels – ijzerafval van bedrijven – ijzeren aanrechtbladen – ijzeren beddespiralen – computertowers ( geen beeldschermen ) stalen stoelen – inbouwovens – inbouwfornuizen – magnetrons – frames van buro’s – oude ladenkasten – hangmaparchiefkasten – draaideur-archiefkasten – rolluikkasten – dressoir-archiefkasten – beschadigde kantoormeubels van ijzer – magazijn-stellingen – oude pannen ( grote hoeveelheden ) – hekwerken – invaliden-scooters – invalidenwagens – accu’s – kantoorstoelen

( geen koelkasten, vrieskasten ivm het koelgas )

 

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *