oudijzerinzameling regio Den Bosch

oudijzerinzameling regio Den Bosch

nieuwe aanmelding voor oudijzerboer.nl

De Bossche Oudijzerboer     06 19 93 70 80  – contact@debosscheoudijzerboer.nl

deze ouderijzerboer komt bij u aan huis voor inzameling en inkoop van oud metalen, oud ijzer etc.

oudijzerinzameling regio Den Bosch

producten die deze oudijzerboer actief oudijzer ophaalt
CV-ketels – wasmachines – auto’s – fietsen – brommers – wasdrogers – CV-radiatoren – kachels – gaskachels – oliekachels – kolenkachels – keukenkachels – gasfornuizen – zonweringen – rolluiken -oude pannen – ijzeren luxaflex – stalen buro’s – stalen tafels – ijzerafval van bedrijven – ijzeren aanrechtbladen – ijzeren beddespiralen – computertowers ( geen beeldschermen ) stalen stoelen – inbouwovens – inbouwfornuizen – magnetrons – frames van buro’s – oude ladenkasten – hangmaparchiefkasten – draaideur-archiefkasten – rolluikkasten – dressoir-archiefkasten – beschadigde kantoormeubels van ijzer – magazijn-stellingen – oude pannen ( grote hoeveelheden ) – hekwerken – invaliden-scooters – invalidenwagens – accu’s – kantoorstoelen

( geen koelkasten, vrieskasten ivm het koelgas )

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *